Junior Consulting

Voor bedrijven, door studenten.

Over ons


Junior Consulting is een consultancy bedrijf, gerund door en voor studenten van de faculteit bedrijfseconomische wetenschappen aan de Universiteit Hasselt. Ondersteund door professionele partners en academici, is Junior Consulting klaar om de handen uit de mouwen te steken en uw specifiek probleem op te lossen. Telkens zorgen wij voor een gemotiveerd team van studenten wat een advies op maat verzekert tegen een gunstig tarief. Finance of marketing? KMO of non-profit? U kan ons altijd vrijblijvend contacteren voor een gesprek om samen te kijken hoe wij u het beste kunnen helpen.

Werking


We zijn een grote voorstander van duidelijke communicatie.
Bij de start van een project worden goede afspraken gemaakt inzake de gevolgde werkwijze en deadlines. Standaard voorzien we een terugkoppeling om de 2 weken (afhankelijk van de duur van het project). Op die manier weet u precies waar we mee bezig zijn.
Voor meer vragen in verband met onze werking kan u gerust een van onze salesverantwoordelijken contacteren:
sales@juniorconsulting.be

Troeven


Geëngageerde medewerkers


Onze medewerkers zijn gebrand om praktijkervaring op te doen: ze hebben zich op eigen initiatief ertoe verbonden mee te werken aan projecten. Ze zijn dus uitermate gemotiveerd om uw project tot een goed einde te brengen.

Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding


Aangezien wij met vrijwilligers werken, kunnen wij onze tarieven laag houden. De winsten die we boeken, worden geherinvesteerd in de studenten. Onze bedoeling is niet winst maken, maar de studenten verrijken.

Jong bedrijf met jonge medewerkers


Omdat we werken met studenten kunnen we problemen benaderen via een aparte, jonge en unieke invalshoek. Ook zijn zij mee met de laatste trends, hetgeen verschillende voordelen kan bieden in het werken aan uw project.

Academisch niveau


Onze medewerkers zijn young potentials die zorgvuldig geselecteerd werden uit een poule van universitaire studenten van de faculteit BEW aan de UHasselt. Deze studenten worden verder begeleid door academische medewerkers van de UHasselt. Dit geheel laat ons toe na te denken over problemen op een conceptueel niveau en een hoog kwaliteitsniveau te handhaven.