LOADING CLOSE

Partners

Our Partners 2017 – 2018

Junior Consulting wordt gesteund door onderstaande bedrijven:

Sinds 2016 wordt Junior Consulting ondersteund door de coaching van Deloitte. Deloitte biedt Junior Consulting advies en trainingen aan. Op deze manier helpt Deloitte met het professionaliseren en optimaliseren van de werking van Junior Consulting.

https://www2.deloitte.com/be/en.html

StudentStartUP is een samenwerking tussen de Universiteit Hasselt en de PXL. Deze samenwerking is specifiek opgericht om het ondernemershap bij studenten te stimuleren en te ondersteunen. Samen met Studentstartup tracht Junior Consulting de studenten te inspireren en een eerste stap te vormen naar ondernemerschap.

https://www.pxl.be/Pub/StudentStartUP/Centrum-Ondernemen-info.html

AE is sinds dag één trotse partner van Junior Consulting. Jaarlijks mag Junior Consulting samen met tal van studenten naar Leuven trekken voor het AE info-event. Sinds kort heeft AE zich ook in Limburg gevestigd namelijk op de Corda Campus.

https://www.ae.be/nl/ae-architects-for-business-ict

Statista is one of the leading statistics companies on the internet. With a team of over 450 statisticians, database experts, analysts, and editors, Statista provides users with an innovative and intuitive tool for researching quantitative data, statistics and related information.

https://www.statista.com

Met veel energie en plezier helpt Crossbridge met het aanleren van soft skills aan de studenten van de UHasselt. Dit door middel van tal van workshops. Steeds kunnen wij rekenen op heel wat know-how en ervaringen.

https://www.crossbridge.be

Cegeka is sinds 2016 een strategische partner van Junior Consulting. Jaarlijks vinden talloze Uhasselt studenten hun intrek in dit innoverende softwarebedrijf. Vanaf 2016 organiseren wij samen met Cegeka een event en een workshop.

https://www.cegeka.com/be/nl

Sinds 2017 zijn wij onderdeel van Jade, een wereldwijde organisatie van Junior ondernemingen. Verbonden door een gemeenschappelijk doel slaan alle ondernemingen zo de handen in elkaar zodat ze elkaar versterken. Junior Consulting voldoet vanaf nu dus ook aan het kwaliteitslabel uitgereikt door Jade, hetgeen staat voor een hoge kwaliteit in service.

http://www.jadenet.org

Junior Consulting wil ook op maatschappelijk vlak een bijdrage leveren. Als eerste inspanning doen we daarom beroep om Miko Coffee Service. Zij leveren Junior Consulting Fairtrade koffie met een duurzaam karakter.
Miko Coffee Service heeft meer dan 200 jaar ervaring als koffiebrander en maakt deel uit van de internationale Miko Groep.
Wij bieden totaalconcepten inzake warme drankvoorziening aan horeca, bedrijven, overheidsdiensten, scholen, zorginstellingen en banken.
Onze professionele oplossingen omvatten een uitgebreid gamma koffie, koffiemachines en warme drankautomaten. Naast vers gebrande koffie, bieden we bovendien ook heerlijke thee, koekjes, melk, suiker en bijhorend porselein aan.
Met onze Puro Fairtrade koffie, zorgen we niet enkel voor het welzijn van de koffieboeren in het Zuiden, maar helpen we ook mee aan de bescherming van het regenwoud.

www.mikocoffee.com

www.purocoffee.com