LOADING CLOSE

Join our team!

Klaar voor een nieuw avontuur?

Voeg je volgend academiejaar bij het bestuur van Junior Consulting en doe een onvergetelijke ervaring op. Junior Consulting is niet alleen een leuke manier om je kennis van de schoolbanken om te zetten in praktijkervaring, het is ook een geweldige opportuniteit om je CV te versterken en jezelf te onderscheiden van je mede-student.

Grijp nu je kans en hou aan het einde van de rit er een leuke vriendengroep aan over!

Vragen? 

Geen zorgen! Ook wij zaten met vragen toen we solliciteerden. Kom dus 20 april naar ons netwerk evenement: Everything about networking! Hier kan je de uitleg over de functies nog eens horen en krijg je achteraf de kans om persoonlijk met ons te komen praten!

Kan je niet wachten? Stuur ons dan een berichtje op Facebook of Instagram! Je mag naar onze algemene pagina sturen, maar ook naar de bestuurder van de functie die jou interesseert!

Deadline!

Let op, je kan je maar kandidaat stellen tot 22 april! Grijp dus je kans en wacht niet te lang!


Welke bestuursfuncties zijn er?

Overtuigd?

Apply now!
About Junior Consulting

Junior Consulting is a consultancy company entirely led by students. In total, Junior Consulting has given more than 100 students the opportunity to gain practical experience in both international companies and start-ups. Besides these projects we also offer events and workshops to optimally prepare students for their professional career.