LOADING CLOSE

We are hiring!

Junior Consulting werft aan!

Heb je altijd al willen weten hoe het is om met een ambitieus team samen te werken? Zou je graag willen weten hoe het voelt om uitdagende verantwoordelijkheid op te nemen voor een organisatie? Wil je naast je studies graag werken aan je soft skills? Dan is Junior Consulting misschien wel op zoek naar jou! 

We zoeken gemotiveerde studenten (m/v) die beschikbaar zijn tijdens het academiejaar van 2020-2021 om een  bestuursfunctie op zich te nemen. Iemand die de nodige ervaring wil opdoen, die een gewone opleiding niet kan bieden. Want bij Junior Consulting leer je elke dag weer iets bij!

Wat hebben wij jou dan te bieden? Je komt in een gepassioneerd team terecht die samen graag aan uitdagende doelen werkt. Je mag je verwachten aan veel leermogelijkheden, zowel uit het dagelijkse leven bij JuCon, als via trainingen en workshops. Je krijgt toegang tot een groot netwerK dat later goed van pas komt bij je zoektocht naar een job. En je bent welkom om samen met de rest van het team mee te gaan naar events van onze partners.
Lijkt het je wat?

Ontdek hieronder welke functies jij kan opnemen & solliciteer snel!

Sollicitaties zijn gesloten!