LOADING CLOSE

We are hiring!

Junior Consulting werft aan!

Heb je altijd al willen weten hoe het is om met een ambitieus team samen te werken? Zou je graag willen weten hoe het voelt om uitdagende verantwoordelijkheid op te nemen voor een organisatie? Wil je naast je studies graag werken aan je soft skills? Dan is Junior Consulting misschien wel op zoek naar jou! 

We zoeken een gemotiveerde student BEW (m/v) die beschikbaar is tijdens het tweede semester van 2018-2019 en liefst ook tijdens het academiejaar 2019-2020. Iemand die de nodige ervaring wil opdoen, die een gewone opleiding niet kan bieden. Want bij Junior Consulting leer je elke dag weer iets bij!

Wat hebben wij jou dan te bieden? Je komt in een gepassioneerd team terecht die samen graag aan uitdagende doelen werkt. Je mag je verwachten aan veel leermogelijkheden, zowel uit het dagelijkse leven bij Junior Consulting en via trainingen en workshops. Je krijgt toegang tot een groot netwerk die later goed van pas komt bij je zoektocht naar een job. En je bent welkom om samen met de rest van het team mee te gaan naar events van onze partners.
Lijkt het je wat?

Solliciteer dan snel, je kan solliciteren tot en met 30 november. De weken erop vinden de sollicitatiegesprekken plaats en je weet nog voor de start van de examens of je in februari bij ons mag beginnen!

De sollicitaties zijn gesloten