LOADING CLOSE

10 Jaar na de crisis

10 Jaar na de crisis


2008, het jaar dat de geschiedenis inging als het hoogtepunt van de financiële crisis. Ondertussen zijn we 10 jaar verder, er is veel veranderd in de tussentijd. Maar wat was de impact van de crisis op ondernemers? Hoe hebben zij die tijd ervaren? Om deze, en nog veel andere vragen, te beantwoorden heeft Junior Consulting drie sprekers gevonden die op 13 december graag hun ervaringen willen meedelen.

We zullen de avond beginnen met een interessant inleiding die gegeven zal worden door professor Wim Marneffe (UHasselt). Daarna komen Ronnie Leten, Ivo Marechal en Wim Leemen al onze vragen beantwoorden in de vorm van een debat. Ronnie Leten is wereldwijd bekend van zijn periode als CEO binnen de Zweedse reus Atlas Copco. Ivo Marechal daarentegen heeft aan het hoofd gestaan van een andere reus iets korter bij huis, H.Essers. Beiden bekleedden ze deze functie tijdens en vlak na de crisis.  Binnen KBC is Wim Leemen algemeen manager voor de regio Limburg. Deze twee top ondernemers en bankier zullen hun ervaring al te graag met u delen en staan open voor alle vragen met betrekking tot de socio-economische gevolgen van de crisis.

Datum:

.     Donderdag 13 december 2018

Programma:

      17u00: deuren

      17u30: start panelgesprek

      18u45: einde met mogelijkheid tot nabespreking bij een drankje

Locatie:

.     UHasselt Auditorium H1

.     Agoralaan, gebouw D, 3590 Diepenbeek

Inschrijven

Alle velden met een * zijn verplicht!

Voedselvoorkeuren
Ik eet allesVegetarischVeganistischGluten intolerantAnders

Toestemmingen:

Om privacy redenen geven we aan dat er op ons event beeldmateriaal wordt gecreëerd dat naderhand door Junior Consulting kan worden gebruikt.