LOADING CLOSE

Bestuur 2021 – 2022

Heb jij altijd al een functie willen hebben waar je verantwoordelijkheid met moet opnemen voor jou organisatie? Heb je altijd al willen samenwerken met een ambitieus team?  Wil je naast je studies graag uitgedaagd worden en werken aan je soft skills? Dan is Junior Consulting misschien wel op zoek naar jou! 

We zoeken gemotiveerde studenten (m/v) die beschikbaar zijn tijdens het academiejaar van 2020-2021 om een het bestuur van Junior Consulting aan te vullen! We zoeken iemand die niet bang is voor een uitdaging. Iemand die de nodige ervaring wil opdoen, die een gewone opleiding niet kan bieden. Want bij Junior Consulting leer je elke dag weer iets bij!

Hoe ziet dit eruit?

Je komt in een gepassioneerd team terecht die samen graag aan uitdagende doelen werkt. Je mag je verwachten aan veel leermogelijkheden, zowel uit het dagelijkse leven bij JuCon, als via trainingen en workshops. Je krijgt toegang tot een groot netwerk dat later goed van pas komt bij je zoektocht naar een job. En je bent welkom om samen met de rest van het team mee te gaan naar events van onze partners.

Klinkt niet slecht hé!

Ontdek hieronder welke functies jij kan opnemen & solliciteer snel!

 

DEADLINE: 18 April 24:00


Stel je nu kandidaat! 

Alle velden met een sterretje zijn verplicht.

Ik ben geïnteresseerd in de volgende functie:*

Upload jouw CV. Indien je geen CV hebt mag je een blanco pagina uploaden.* (PDF)

Toestemmingen:

Druk hier om jouw formulier te verzenden!

Kandidaat gesteld? Dan zullen wij zo spoedig mogelijk met jou contact opnemen!