LOADING CLOSE

Join our team!

Klaar voor een nieuw avontuur?

Voeg je volgend academiejaar bij het bestuur van Junior Consulting en doe een onvergetelijke ervaring op. Junior Consulting is niet alleen een leuke manier om je kennis van de schoolbanken om te zetten in praktijkervaring, het is ook een geweldige opportuniteit om je CV te versterken en jezelf te onderscheiden van je mede-student.

Grijp nu je kans en hou aan het einde van de rit er een leuke vriendengroep aan over!

Vragen? 

Geen zorgen! Ook wij zaten met vragen toen we solliciteerden. Kom dus 20 april naar ons netwerk evenement: Everything about networking! Hier kan je de uitleg over de functies nog eens horen en krijg je achteraf de kans om persoonlijk met ons te komen praten!

Kan je niet wachten? Stuur ons dan een berichtje op Facebook of Instagram! Je mag naar onze algemene pagina sturen, maar ook naar de bestuurder van de functie die jou interesseert!

Deadline!

Let op, je kan je maar kandidaat stellen tot 22 april! Grijp dus je kans en wacht niet te lang!


Welke bestuursfuncties zijn er?

Overtuigd?

Stel je nu kandidaat!
Over Junior Consulting

Junior Consulting is een consultancy bedrijf dat volledig wordt gerund door studenten. In totaal heeft Junior Consulting aan meer dan 100 studenten de kans gegeven om praktijkervaring op te doen, dit zowel bij internationale bedrijven als bij start-ups. Naast deze projecten organiseren wij ook evenementen en workshops om de studenten nog beter voor te bereiden op hun professionele carrière.