LOADING CLOSE

News

Bedrijfsbezoek Cegeka

Heb je je ooit al eens afgevraagd wat er schuil gaat achter de prachtige gebouwen langs de Kinepolis in Hasselt? Op 26 november kom je hier alles over te weten tijdens ons bedrijfsbezoek bij Cegeka! Gedurende dit bedrijfsbezoek zal je kennis kunnen maken met Cegeka, hun manier van werken en hun prachtig datacenter. Met andere woorden, een unieke kans die je niet wilt missen. Na het bezoek, zal de bar van Cegeka voor ons worden opengesteld voor nog een hapje en een drankje.


Waarom jouw diploma alleen niet voldoende is

278 Studenten hebben zich in het academiejaar van 2017-2018 ingeschreven aan de faculteit BEW van de UHasselt. Enkel hier al, ben je 1 van de 278 andere economische studenten indien je dat jaar ook je studies begon. Dan hebben we het nog niet eens over de andere universiteiten verspreid over België. Of over de andere jaren.


CV en LinkedIn training

Over enkele weken vindt de jobbeurs weer plaats. Wil je daar graag een stageplaats of een job uit de brand slepen? Dan is het enorm belangrijk om een professionele CV en LinkedIn profiel te hebben. Daarom organiseren wij samen met onze partner Crossbridge een workshop waarbij je kan leren hoe jouw CV en LinkedIn profiel te verbeteren.


Onze projecten van dit semester! 

Ieder jaar organiseert Junior Consulting projecten waarbij jij als student praktijkervaring kan opdoen naast jouw studies. Dit semester hebben we drie uitdagende en interessante projecten voor jullie klaar liggen.  Wil jij je graag onderscheiden van jouw medestudenten? Denk je dat extra praktijkervaring mooi op jouw CV staat? En wil je graag problemen waar bedrijven mee te maken hebben oplossen? Klik dan snel op deze pagina en kijk of er een project bij is dat jij zeker zou willen doen!


Kick-off event: Internet of Things

Door ontwikkelingen op gebied van microprocessoren en draadloze netwerken is het tegenwoordig mogelijk om allerlei toestellen op het internet aan te sluiten. Dit kan gaan van slimme wekkers en koffieapparaten tot zelfs volledige slimme steden. De wereld rondom ons is hierdoor fundamenteel aan het veranderen, plots kunnen apparaten met elkaar communiceren die dat voorheen niet konden. Deze revolutie wordt ook wel de vierde industriële revolutie genoemd. Andere namen die je kan tegenkomen zijn: Internet of Things, Industry 4.0 en M2M.


Junior Consulting vanaf nu een Junior Enterprise!

Het is besloten! Vanaf nu kan Junior Consulting zich officieel een Junior Enterprise noemen! Wat betekent dit nu eigenlijk? Het betekent dat wij nu onderdeel zijn van het Jade netwerk. Jade is een overkoepelende organisatie dat meer dan 28,000 studenten van 330 Junior Enterprises vertegenwoordigt. Volgens hun motto “leren-door-te-doen” is de organisatie de brug tussen de academische wereld en de bedrijfswereld.