LOADING CLOSE

Partners

Junior Consulting wordt gesteund door onderstaande bedrijven:

Onze gouden partner

Deloitte is het grootste professionele dienstenbedrijf in België. Meer dan 4,400 mensen in 12 kantoren verspreid over het land, staan dagelijks in dienst van nationale en internationale bedrijven, van KMO’s tot overheidsinstellingen en VZW’s. Het bedrijf is gestructureerd in vijf departementen: Audit & Risk Advisory, Accountancy, Tax & Legal, Financial Advisory en Consulting.

www2.deloitte.com/be/en.html

Onze zilveren partner

“De studenten van Junior Consulting zijn misschien nog jong in ervaring, maar ze compenseren dat ruimschoots met leergierigheid en werklust. Hun projecten zijn inhoudelijk van een niveau dat dat van sommige ‘zogezegde’ consultants ruimschoots overtreft, en hun klanten zullen al snel vergeten dat ze eigenlijk nog volop in hun studies zitten. Dergelijke high-potentials moeten we koesteren, en we dragen dan ook graag ons steentje bij om hen alle kansen te geven in de arbeidsmarkt.”, aldus Koen De Moortel, oprichter van Upstream.

www.up-stream.be

Onze bronzen partner

Onze ondersteunende partners

Sinds 2017 is Junior Consulting onderdeel van JE Belgium, een organisatie van Junior ondernemingen in België. Verbonden door een gemeenschappelijk doel slaan alle ondernemingen de handen in elkaar om elkaar te versterken. Junior Consulting voldoet dus ook aan het kwaliteitslabel uitgereikt door JE Belgium, hetgeen staat voor een hoge kwaliteit in service.

www.junior-enterprises.be

Puro is het Fairtrade koffiemerk van Miko Coffee Service. Alle Puro-koffie is 100% Fairtrade gecertificeerd. Zo steunt Puro de koffieboeren in het Zuiden en geeft ze hen een eerlijke prijs voor hun producten. Puro is bovendien een ‘groene’ koffie! Ze staat een bijdrage af aan natuurbeschermingsorganisatie World Land Trust om bedreigde stukken regenwoud aan te kopen en duurzaam te beheren.

www.purocoffee.com/nl/

Of je nu ondernemer, vrij beroeper, ambtenaar, beleidsmaker of werknemer wil worden, het is heel belangrijk om bij elke job je ondernemende vaardigheden in te zetten. Wil je tijdens je studententijd ontdekken waar je goed in bent en wat je graag doet en je ondernemende skills verder ontwikkelen en ervaringen opdoen? Dan wil StudentStartUP UHasselt je hier graag bij helpen.

Via het project Pitch Please organiseren zij tal van events zoals workshops, inspiratiecafés, infosessies, wedstrijden enzovoort om je ondernemende vaardigheden te boosten.

Als je een vaag of concreet idee hebt om een eigen zaak te starten/laten groeien, begeleidt StudentStartUp je van A tot Z. Kijk ook eens naar hun multidisciplinaire opleidingsonderdelen rond ondernemen.

www.uhasselt.be/studentstartup