LOADING CLOSE

Partners

Momenteel zijn we bezig met nieuwe onderhandelingen. Dit onderdeel van de website wordt binnenkort aangepast.

Onze ondersteunende partners

Sinds 2017 is Junior Consulting onderdeel van JE Belgium, een organisatie van Junior ondernemingen in België. Verbonden door een gemeenschappelijk doel slaan alle ondernemingen de handen in elkaar om elkaar te versterken. Junior Consulting voldoet dus ook aan het kwaliteitslabel uitgereikt door JE Belgium, hetgeen staat voor een hoge kwaliteit in service.

www.junior-enterprises.be

Puro is het Fairtrade koffiemerk van Miko Coffee Service. Alle Puro-koffie is 100% Fairtrade gecertificeerd. Zo steunt Puro de koffieboeren in het Zuiden en geeft ze hen een eerlijke prijs voor hun producten. Puro is bovendien een ‘groene’ koffie! Ze staat een bijdrage af aan natuurbeschermingsorganisatie World Land Trust om bedreigde stukken regenwoud aan te kopen en duurzaam te beheren.

www.purocoffee.com/nl/

Of je nu ondernemer, vrij beroeper, ambtenaar, beleidsmaker of werknemer wil worden, het is heel belangrijk om bij elke job je ondernemende vaardigheden in te zetten. Wil je tijdens je studententijd ontdekken waar je goed in bent en wat je graag doet en je ondernemende skills verder ontwikkelen en ervaringen opdoen? Dan wil StudentStartUP UHasselt je hier graag bij helpen.

Via het project Pitch Please organiseren zij tal van events zoals workshops, inspiratiecafés, infosessies, wedstrijden enzovoort om je ondernemende vaardigheden te boosten.

Als je een vaag of concreet idee hebt om een eigen zaak te starten/laten groeien, begeleidt StudentStartUp je van A tot Z. Kijk ook eens naar hun multidisciplinaire opleidingsonderdelen rond ondernemen.

www.uhasselt.be/studentstartup

Koen van Upstream ondersteunt ons team en onze projectleden in hun dagelijkse werking. Dankzij zijn expertise, kunnen wij Junior Consulting naar een hoger niveau tillen.

http://www.up-stream.be

Net zoals Koen van Upstream, ondersteunt Lieze van Proactify ons in onze groei. De leerrijke sessies over marketing, visie, strategie… brengen een enorme meerwaarde aan de leden van ons team.

http://www.proactify.be