LOADING CLOSE

Partners

Our Partners

Junior Consulting wordt gesteund door onderstaande bedrijven:

Sinds 2016 wordt Junior Consulting ondersteund door de coaching van Deloitte. Deloitte biedt Junior Consulting advies en trainingen aan. Op deze manier helpt Deloitte met het professionaliseren en optimaliseren van de werking van Junior Consulting.

https://www2.deloitte.com/be/en.html

StudentStartUP is een samenwerking tussen de Universiteit Hasselt en de PXL. Deze samenwerking is specifiek opgericht om het ondernemershap bij studenten te stimuleren en te ondersteunen. Samen met Studentstartup tracht Junior Consulting de studenten te inspireren en een eerste stap te vormen naar ondernemerschap.

https://www.pxl.be/Pub/StudentStartUP/Centrum-Ondernemen-info.html

AE is sinds dag één trotse partner van Junior Consulting. Jaarlijks mag Junior Consulting samen met tal van studenten naar Leuven trekken voor het AE info-event. Sinds kort heeft AE zich ook in Limburg gevestigd namelijk op de Corda Campus.

https://www.ae.be/nl/ae-architects-for-business-ict

Statista is one of the leading statistics companies on the internet. With a team of over 450 statisticians, database experts, analysts, and editors, Statista provides users with an innovative and intuitive tool for researching quantitative data, statistics and related information.

https://www.statista.com

Met veel energie en plezier helpt Crossbridge met het aanleren van soft skills aan de studenten van de UHasselt. Dit door middel van tal van workshops. Steeds kunnen wij rekenen op heel wat know-how en ervaringen.

https://www.crossbridge.be

Cegeka is sinds 2016 een strategische partner van Junior Consulting. Jaarlijks vinden talloze Uhasselt studenten hun intrek in dit innoverende softwarebedrijf. Vanaf 2016 organiseren wij samen met Cegeka een event en een workshop.

https://www.cegeka.com/be/nl

Sinds 2017 zijn wij onderdeel van Jade, een wereldwijde organisatie van Junior ondernemingen. Verbonden door een gemeenschappelijk doel slaan alle ondernemingen zo de handen in elkaar zodat ze elkaar versterken. Junior Consulting voldoet vanaf nu dus ook aan het kwaliteitslabel uitgereikt door Jade, hetgeen staat voor een hoge kwaliteit in service.

http://www.jadenet.org

De APK Group is een bedrijvengroep dat zich gespecialiseerd heeft in een brede waaier aan bedrijfsactiviteiten: van het aanleggen van wegen en de bijhorende nutsvoorzieningen tot het ontwikkelen van IoT-toepassingen. De afgelopen tien jaar heeft het bedrijf een sterke groei gekend. We zijn dan ook blij dat we hen sinds 2017 een partner mogen noemen.

https://www.apkgroup.eu/nl

In 2003 werd Q Jobs opgericht als uitzend- en selectiekantoor, met als specialisatie de bouwsector.  Sinds de oprichting zijn ze stevig blijven groeien, en hebben ze zich verder gespecialiseerd in industrie, office, bouw, technische en logistieke profielen. Sinds 2017 zijn ze partner van Junior Consulting.

https://www.qjobs.be/

Junior Consulting wil ook op maatschappelijk vlak een bijdrage leveren. Als eerste inspanning doen we daarom beroep om Miko Coffee Service. Zij leveren Junior Consulting Fairtrade koffie met een duurzaam karakter.

www.mikocoffee.com

www.purocoffee.com