LOADING CLOSE

Inschrijving projecten

Onze projecten


Marketingstrategie Virtual Reality

Een entertainment bedrijf biedt klanten de kans om te ontsnappen op een virtuele manier. Ze kunnen echter nog een duwtje in de rug gebruiken op marketingniveau om hun aanbod te promoten aan particulieren en bedrijven. Voor deze organisatie zal JuCon dan ook een marketingstrategie bepalen door middel van een bedrijfsscan. We zoeken hiervoor 3 studenten die kritisch en creatief kunnen denken en beschikbaar zijn tijdens het eerste semester van dit academiejaar!

Organisatie Case Competition

Een case competition is een wedstrijd waarbij interdisciplinaire groepen van studenten een case voorgeschoteld krijgen van een bedrijf waarbij ze met de meest innovatieve en effectieve oplossing moeten komen. De groepen pitchen hun idee voor een vakjury en dingen zo mee voor een geweldige prijs. Wij zoeken een team van studenten die zo een case competition graag willen organiseren, dit betekent onder meer bedrijven aanspreken, locatie bepalen, marketing voeren, etc.! Dit is de ideale kans voor jou om je professionele vaardigheden verder te ontwikkelen. Je komt zo in contact met bedrijven en je versterkt je organisatorische vaardigheden. De organisatie zal over 2 semesters heen verspreid worden.

Open office

Heb je wel interesse, maar weet je nog niet goed of meewerken aan een project iets voor jou is? Of zit je nog met vragen over zo een project? Dan willen wij je graag uitnodigen op onze Open Office!

Dinsdag 22 oktober en donderdag 24 oktober ben je tussen 13u en 15u welkom in ons lokaal (D22)! Wij zullen daar aanwezig zijn om al je vragen te beantwoorden. Zo kan je ons ook alvast een beetje leren kennen.

Over Junior Consulting

Junior Consulting is een consultancy bedrijf dat volledig wordt gerund door studenten. Junior Consulting biedt ieder semester enkele studenten de kans om praktijkervaring op te doen, dit zowel bij internationale bedrijven als bij start-ups. Naast deze projecten organiseren wij ook evenementen en workshops om de studenten nog beter voor te bereiden op hun professionele carrière.

Inschrijvingen zijn gesloten!