LOADING CLOSE

Inschrijving projecten

Onze projecten


Concurrentieanalyse Fietstunnelindustrie

Een organisatie met heel wat kennis, ervaring en expertise omtrent windtunnels, laat jaarlijks heel wat topsporters en recreanten haar windtunnel induiken. Toch zou deze organisatie haar marktpositie graag verstevigen. JuCon zal daarvoor een marktonderzoek en SWOT-analyse uitvoeren. Met die informatie zal ook een prijsstrategie bepaald worden. Anderzijds zal JuCon een vraaganalyse uitvoeren gericht op het B2B doelpubliek zodat de organisatie aan haar klantenwensen kan voldoen. Wij zoeken hiervoor een team van 3 gemotiveerde studenten!

Customer Journey Snelgroeiend Bedrijf

Een bedrijf dat de afgelopen jaren een sterke groei heeft gekend in België, streeft een sterke lange termijn relatie met de klant na. Om dit te verwezenlijken kan deze organisatie, die in 2019 verkozen werd tot KMO van het jaar, helpende handen gebruiken. JuCon zal hiervoor een Customer Journey bepalen dat het bedrijf ondersteunt in het verbeteren van de ervaringen van zijn klanten. Een team van 3 studenten zal dit project tot een goed einde brengen!

Marketing Management Dierenkliniek

Een erkende dierenkliniek biedt gespecialiseerde zorg met persoonlijke aanpak voor dier en baasje. In de komende maanden is deze organisatie van plan om haar praktijk uit te breiden. Daarom is het voor haar van belang meer in te zetten op marketing. Samen met JuCon zal de dierenkliniek nieuwe marketing initiatieven bepalen en lanceren, waaronder een marketingstrategie, een content kalender en sociale media templates, met het oog op creëren van nieuwe klanten. Wij zoeken hiervoor 3 à 4 studenten die kritisch en creatief kunnen denken en beschikbaar zijn tijdens het tweede semester van dit academiejaar!

Een project duurt ongeveer acht weken en vereist ongeveer 25 uur per projectconsultant verdeeld over het hele project.

Open office

Heb je wel interesse, maar weet je nog niet goed of een project mee doen iets voor je is? Of zit je nog met vragen over zo’n project? Dan willen we je graag uitnodigen op onze Open Office days! Je bent dan welkom bij ons op kantoor waar onze projectmanagers aanwezig zullen zijn om al je vragen te beantwoorden. En zo kan je elkaar ook alvast een beetje leren kennen.

Over JuCon

JuCon is een consultancy bedrijf dat volledig wordt gerund door studenten. In totaal heeft JuCon aan meer dan 100 studenten de kans gegeven om praktijkervaring op te doen, dit zowel bij internationale bedrijven als bij start-ups. Naast deze projecten organiseren wij ook evenementen en workshops om de studenten nog beter voor te bereiden op hun professionele carrière.

Alle velden met een sterretje zijn verplicht.

Ik ben geïnteresseerd in de volgende projecten:*

Upload jouw CV. Indien je geen CV hebt mag je een blanco pagina uploaden.* (PDF)

Toestemmingen:

Druk hier om jouw formulier te verzenden!

Waarom jouw diploma alleen niet voldoende is

278 studenten hebben zich in het academiejaar van 2017-2018 ingeschreven aan de faculteit BEW van de UHasselt. Enkel hier al, ben je 1 van de 278 andere economische studenten indien je dat jaar ook je studies begon. Dan hebben we het nog niet eens over de andere universiteiten verspreid over België. Of over de andere jaren.


Workshop Pitchen

Een pitch is jouw kans om je luisteraar te overtuigen van jouw idee, motivatie en kwaliteiten. Pitchen is dus een belangrijke stap in de richting van jouw doel. Maar pitchen is doorgaans ook iets spannends, want wat vertel je tijdens de perfecte pitch en hoe verzorg je jouw lichaamstaal het best? Op 9 maart organiseren wij de workshop “Pitch Your Way to Success” waarbij Marc Beenders jou zijn Tips & Tricks omtrent pitchen verklapt!

Open office

Heb je wel interesse, maar weet je nog niet goed of een project mee doen iets voor je is? Of zit je nog met vragen over zo’n project? Dan willen we je graag uitnodigen op onze Open Office days! Je bent dan welkom bij ons op kantoor waar onze projectmanagers aanwezig zullen zijn om al je vragen te beantwoorden. En zo kan je elkaar ook alvast een beetje leren kennen.

Over Junior Consulting

Junior Consulting is een consultancy bedrijf dat volledig wordt gerund door studenten. In totaal heeft Junior Consulting aan meer dan 100 studenten de kans gegeven om praktijkervaring op te doen, dit zowel bij internationale bedrijven als bij start-ups. Naast deze projecten organiseren wij ook evenementen en workshops om de studenten nog beter voor te bereiden op hun professionele carrière.