LOADING CLOSE

Inschrijving projecten

Onze projecten


Financial dashboard development

Heb jij een interesse voor programmeren en finance, dan is dit project zeker iets voor jou.

Het project zal uitgevoerd worden voor het Bedrijf Plantura. Zij zijn een plantenkwekerij en groothandel. De zaakvoerder zou graag meer overzicht krijgen in de financiële status van Plantura. We zullen dus een digitaal dashboard voor Plantura ontwikkelen. Het programma zal de verschillende financiële parameters (omzet, winst, kosten…) analyseren en weergeven aan de hand van grafieken. Ben je overtuigd? Schrijf je dan snel in!

Customer Journey – Klantenanalyse

Wil jij onderzoeken waarom klanten een product kopen en hoe je het aantal klanten kan verhogen, dan is dit project zeker iets voor jou. 

Het project zal uitgevoerd worden voor het fiets-leasebedrijf Cyclis. Zij zijn een snelgroeiend bedrijf en werden in 2019 KMO-dienstverlening van het jaar in Limburg. Ze zijn aan aanspreekpunt voor bedrijven omtrent het stimuleren van de fietsmobiliteit bij werknemers. Het project zal bestaan uit een klantenanalyse. Dat betekent dat je de huidige customer journey zal analyseren, maar ook gaat onderzoeken hoe ze de retentie kunnen verhogen. Ben je overtuigd? Schrijf je dan snel in!

Marktonderzoek 

Wil jij de markt van de e-learningplatformen onderzoeken, dan is dit project zeker iets voor jou. 

Het project zal uitgevoerd worden voor Mobietrain. Het is een platform voor gepersonaliseerde leertrajecten. Ze werden in 2019 werden ze ‘Start-up of the year’ in Limburg. Het platform telt ondertussen meer dan 50.000 gebruikers in 15 verschillende landen. Toch heeft het bedrijf nog steeds ontzettend veel ambitie om dit aantal te laten groeien. Dit willen ze doen door ten eerste de markt waarin ze actief zijn zo goed mogelijk te leren kennen en daar gaan wij mee helpen. We gaan namelijk een marktanalyse uitvoeren, zowel kwantitatief als kwalitatief. Hierdoor zullen ze een beter overzicht van de markt krijgen en zullen er eventueel ook trends worden ontdekt. Ben je overtuigd? Schrijf je dan snel in!

Een project duurt ongeveer acht weken en vereist ongeveer 25 uur per projectconsultant verdeeld over het hele project.

INSCHRIJVINGEN LOPEN T.E.M. 28/02  18u00

Ben je geïnteresseerd in een project, maar weet je niet goed of het iets voor jou is? Op 24/02 organiseren we een Q&A, waar jullie extra uitleg kunnen vragen! We kijken er alvast naar uit om je daar te zien!

Alle velden met een sterretje zijn verplicht.

Ik ben geïnteresseerd in de volgende functie:*

Upload jouw CV. Indien je geen CV hebt mag je een blanco pagina uploaden.* (PDF)

Toestemmingen:

Druk hier om jouw formulier te verzenden!

Over Junior Consulting

Junior Consulting is een consultancy bedrijf dat volledig wordt gerund door studenten. In totaal heeft Junior Consulting aan meer dan 100 studenten de kans gegeven om praktijkervaring op te doen, dit zowel bij internationale bedrijven als bij start-ups. Naast deze projecten organiseren wij ook evenementen en workshops om de studenten nog beter voor te bereiden op hun professionele carrière.