LOADING CLOSE

Inschrijving projecten

Our projects


Project 1: Groei-analyse
Heb jij altijd al eens willen werken voor een jong, innoverend bedrijf dat momenteel in volle groei is?

Je leest het goed! Cyclis Bike Leasing is een B2B fietsen leasing bedrijf boordevol jonge en innoverende ideeën. Vermits wij bij Junior consulting kunnen samenwerken met studenten die deze jonge en creatieve visie kunnen steunen, kondigen wij ook met trots dit project aan!

Om een bedrijf te doen groeien moet je als onderneming op de hoogte zijn van je huidige positie op de markt. Bij dit project zullen we dan ook onderzoek doen naar de brand awareness en de competitieve positie van Cyclis. Ben jij ook overtuigd? Schrijf je dan nu in!

Project 2: Automatisering van een fichesysteem 
Heb jij interesse voor programmeren en de automatisatie van interne processen? Dan is dit project zeker iets voor jou!

Winprof is een onderneming die actief is de profilering van ramen, deuren en glasvezels. Bij hun interne processen moeten werknemers regelmatig op zoek gaan naar fiches die zij verder moeten invullen. Om de efficiëntie binnen de onderneming te vergroten, wilt Winprof het zoeken en verkrijgen van de fiches automatiseren. Dit project zal er dan ook uit bestaan om een efficiënte en gebruiksvriendelijke manier te vinden om in Python een fichesysteem te ontwikkelen rekening houdend met de interne werking van het bedrijf! 

Wil jij jouw programmatie kennis toepassen in de praktijk of ervaring opdoen bij de automatisatie van interne processen? Stel je dan nu kandidaat!

Project 3: Management Analyse
Wil jij meewerken aan Student Hotspot, een plek voor studenten? Nu is het mogelijk!

De Associatie Hogescholen en Universiteiten Limburg is al een tijd bezig met het ontwikkelen van een initiatief voor de studenten van Hasselt, Student Hotspot! Een plek voor studenten, zowel fysiek als online. Vermits de opstart in zicht is, wilt Student Hotspot advies over de management en organisatorische aanpak van het project. Hier zal je als projectlid meedoen aan 3 actieve brainstorm sessies. Een iets korter project, maar een grote impact voor de studenten!

Overtuigd? Schrijf je dan nu in!

Project 4: Klantentevredenheidsanalyse
Wil jij weten hoe je de klantentevredenheid van een onderneming kan analyseren?

Hassal nv is een aluminiumgieterij die instaat voor de ontwikkeling en afwerking van aluminium gietwerk. Door hun inzet op engineering en ontwikkeling streven zij telkens naar de meest economische oplossing. Voor dit project wilt Hassal meer inzetten op klantentevredenheid en willen zij een analyse van de huidige situatie van hun onderneming en klanten.

In dit onderzoek zal er gebruik gemaakt worden van enquêtes en diepte-interviews om tot een onderbouwd besluit te komen. Wil jij ook graag deze kennis en ervaring opdoen om later uit te blinken in de bedrijfswereld? Grijp dan nu jouw kans!

Project 5: Business Model Analyse
Het centrum voor psychotherapy & begeleiding breidt uit en is op zoek naar een innoverende visie!

Ben jij een persoon die helemaal wild wordt van innovatie? Houd jij van vernieuwende ideeën? Dan is dit project perfect voor jou!

Het centrum voor psychotherapie & begeleiding, een onderneming met 5-10 werknemers, zitten met een uitbreiding van hun businessmodel. Hun doel is om een nieuwe markt te betreden, maar hierbij willen ze graag  een frisse visie en opbouwende feedback van creatieve en ondernemende studenten

Ben jij een kritische denker, maar kan jij opportuniteiten in de markt spotten? Stel je dan nu kandidaat voor dit project!

Project 6: Klantentevredenheidsanalyse (ISO9000)
Ben jij geïnteresseerd in de evolutie die een bedrijf kan maken op vlak van klantentevredenheid? 

Gilis Opslag, de grootste logistieke partner van Turnhout, is een terugkerende klant van Junior Consulting. Eerder werd er al een klantentevredenheidsanalyse uitgevoerd volgens de ISO9000 normen. Voor dit project zullen we deze analyse opnieuw uitvoeren, maar de resultaten vergelijken en analyseren. Op basis hiervan krijgen we een mooi beeld van de evolutie die het bedrijf heeft doorgemaakt en kunnen we verdere adviesverlening voorzien!

Ben jij een student die analytisch sterk is en het toekomstperspectief van een onderneming kan ondersteunen? Stel je dan nu kandidaat!

Een project duurt ongeveer acht weken en vereist ongeveer 2 uur per week. Wij zorgen ervoor dat de projecten niet in de weg komen van je examens!

INSCHRIJVINGEN LOPEN T.E.M. 17/10  18u00

Ben je geïnteresseerd in een project, maar weet je niet goed of het iets voor jou is? Op 14/10 organiseren we een Q&A! Hier kan je extra uitleg vragen en ervaringen horen van vorige projectleden! We kijken er alvast naar uit om je daar te zien!

Stel je nu kandidaat!

Alle velden met een sterretje zijn verplicht.

Ik ben geïnteresseerd in de volgende functie:*

Upload your CV/resume. If you do not have a resume, please upload a blanc page.* (PDF)

Toestemmingen:

Send my application!

Over Junior Consulting

Junior Consulting is een consultancy bedrijf dat volledig wordt gerund door studenten. In totaal heeft Junior Consulting aan meer dan 100 studenten de kans gegeven om praktijkervaring op te doen, dit zowel bij internationale bedrijven als bij start-ups. Naast deze projecten organiseren wij ook evenementen en workshops om de studenten nog beter voor te bereiden op hun professionele carrière.