LOADING CLOSE

Inschrijving projecten

Onze projecten


Social Media Management

Bij dit project ga je aan slag voor een bedrijf dat onder andere airconditioning of warmtepompen levert en installeert. Ze zijn ervan overtuigd dat ze hun visibiliteit online nog sterk kunnen verhogen en daar gaan wij hen bij helpen. Je stelt samen met je groep een social media marketingplan op. Dat betekent dat je eerst gaat onderzoeken welke sociale mediakanalen en posts het meest efficiënt zijn voor het bedrijf. Verder ga je een plan maken hoe ze dit het best inzetten voor hun marketing. Ben je overtuigd? Schrijf je dan snel in!

Customer Journey Vastgoedkantoor

Bij dit project ga je aan de slag voor een vastgoedkantoor. We gaan het traject en alle contactpunten tussen de consument en het vastgoedkantoor onderzoeken, de zogenaamde customer journey. Dit betreft zowel rechtstreekse interacties tussen de klant en het vastgoedkantoor als de indirecte contacten. We gaan de huidige customer journey dus analyseren vanuit het perspectief van de consument, met als doel het beter begrijpen en het verbeteren van de klantervaring. Ben je overtuigd? Schrijf je dan snel in!

Value proposition fietstleasing bedrijf

Bij dit project ga je aan de slag bij een fietsleasing bedrijf. Volgend jaar lopen veel fietsleasings bij deze onderneming af. Het bedrijf zou graag weten hoe ze er kunnen voor zorgen dat al die klanten opnieuw een fiets gaan leasen. Je gaat dit dus samen met je team onderzoeken. Verder heeft het bedrijf ook een leasing-tool ontwikkeld. Ook deze ga je onderzoeken om te bekijken wat er nog kan worden verbeterd. Ben je overtuigd? Schrijf je dan snel in!

Marketinganalye & Strategisch marketingplan

Bij dit project ga je aan de slag bij een bedrijf dat online Microsoft cursussen aanbiedt. Je gaat samen met je team een marketinganalyse uitvoeren. Dit doe je door zowel de marketing van de concurrentie als die van de organisatie zelf te bekijken. Vervolgens ga je op basis van deze analyse een strategisch marketingplan uitwerken waarin je mee de doelstelling gaat definiëren. Dit project krijgt volgend academiejaar een vervolg, dus als je je het volledige academiejaar je wilt inzetten is dit een bonus! Ben je overtuigd? Schrijf je dan snel in!

Een project duurt ongeveer acht weken en vereist ongeveer 25 uur per projectconsultant verdeeld over het hele project.

INSCHRIJVINGEN LOPEN T.E.M. 15/10

Ben je geïnteresseerd in een project, maar weet je niet goed of het iets voor jou is? Kom zeker een langs op onze Kick-off! Hier krijg je de kans om al je vragen te stellen aan onze projectmanagers. Ook zal Lode Fastré, CEO en oprichter van Farmaline, jou meer komen vertellen over het belang van netwerken. We kijken er alvast naar uit om je daar te zien!

Alle velden met een sterretje zijn verplicht.

Ik ben geïnteresseerd in de volgende projecten:*

Upload jouw CV. Indien je geen CV hebt mag je een blanco pagina uploaden.* (PDF)

Toestemmingen:

Druk hier om jouw formulier te verzenden!

Over Junior Consulting

Junior Consulting is een consultancy bedrijf dat volledig wordt gerund door studenten. In totaal heeft Junior Consulting aan meer dan 100 studenten de kans gegeven om praktijkervaring op te doen, dit zowel bij internationale bedrijven als bij start-ups. Naast deze projecten organiseren wij ook evenementen en workshops om de studenten nog beter voor te bereiden op hun professionele carrière.