LOADING CLOSE

Projects

Past projects


Marketing

Voor Sappi Europe, een internationale papierfabrikant, hebben wij een analyse gemaakt van het gebruik van papier in verschillende landen en hebben wij een SWOT-analyse opgesteld.

 

 

 

Voor Lambrechts, een bedrijf gespecialiseerd in sanitaire voorzieningen, hebben wij een klantentevredenheids-onderzoek gedaan.

Voor Radisson Blue hebben we een marktonderzoek gedaan voor een bepaalde service die zij aanbieden. We hebben daarnaast ook een SWOT-analyse gemaakt, alsook de positionering van Radisson Blue onderzocht.

Voor Boes & Boes hebben we een literatuurstudie gedaan over naamsveranderingen en hebben we een plan van aanpak opgesteld om de naamsverandering zo goed mogelijk te doen verlopen.

Q-Jobs

Q-jobs is gespecialiseerd in de rekrutering in de bouwsector. Voor Q-jobs hebben wij een marktonderzoek gedaan.

Voor The Thrill hebben wij een herpositioneringsonderzoek gedaan. The Thrill had als doel om meer bedrijven aan te trekken.

Businessplan

Wij hebben voor Apex R&D, een start-up dat zich focust op de ontwikkeling van software, een financieel business plan opgesteld.

Z-staffing is een innovatief uitzendbureau. Wij hebben voor hen de verschillende niches waarop zij zich konden richten en hun financiële aantrekkelijkheid in kaart gebracht.

Voordat Zweko Optics een nieuw product heeft lanceerde hebben wij een analyse van de marktvraag gedaan.

Finance and Accounting

ZDP is een bedrijf uit Lummen dat zich heeft gespecialiseerd in dakwerken. Voor deze klant hebben we een financiële concurrentie-analyse uitgewerkt op basis van de financiële staten.

 

 

Voor Hadico, een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in de professionele schoonmaak, hebben we een break-even analyse uitgevoerd.

Voor Puurwijn, een bedrijf dat exclusieve wijnen produceert, hebben wij een subsidiedossier opgesteld waarbij wij een analyse hebben gemaakt van de verschillende subsidies waar Puurwijn recht op heeft.

Andere

APK Group is een bedrijf dat actief is binnen de infrastructuur sector. Wij hebben onderzocht of APK Group door zijn sterke groei kan genieten van schaalvoordelen op gebied van aankoopmanagement.

Voor de UHasselt hebben wij reeds twee projecten gedaan: een analyse van het communicatiebeleid van de UHasselt en een project in verband met de invoering van de witte kassa.

Voor I2Coach hebben we een analyse gemaakt over wat Young Potentials belangrijk vinden in een startersjob.