LOADING CLOSE

Sollicitatie-track

Sollicitatie-track


JuCon organiseert een sollicitatietrack i.s.m. myShortlist, Robert Half en VDAB. 

Een CV die in het oog springt, een aantrekkelijk LinkedIn-profiel, een goede eerste indruk op je sollicitatiegesprek… Het zijn allemaal cruciale stappen op weg naar jouw droomjob!

Uiteraard kan je hier dus best niet licht overgaan. Een goede voorbereiding is het halve werk. En bij die voorbereiding helpen wij jou graag!

Om je een duwtje in de rug te geven op weg naar jouw eerste job of naar de studentenjob die jij altijd al wou, organiseert JuCon een sollicitatie track. Tijdens deze track van 3 workshops krijg je de nodige Tips & Tricks van deskundigen uit het werkveld om jouw profiel te doen opvallen! Met de jobbeurs voor de deur is het nu immers het ideale moment om jou hierbij een opstapje te bieden.

Praktische info:

  • Iedere workshop vindt plaats in de Wintertuin (UHasselt Campus Diepenbeek) van 17u – 19u.
  • De inschrijvingen zijn beperkt, dus wees er snel bij!

Workshop – CV & LinkedIn:

Tijdens het eerste deel van de workshop geeft myShortlist je allerlei tips & tricks om een persoonlijk CV op te stellen dat er écht uit springt. Nadien wordt er gefocust op LinkedIn, het grootste professionele netwerk. Hoe haal je zo veel mogelijk uit LinkedIn? Welke mogelijkheden en kansen biedt het platform in jouw jobzoektocht?


Workshop – Het sollicitatiegesprek: 

In de tweede workshop brengt Robert Half jou bij hoe je een sollicitatiegesprek het best kan voorbereiden. Jouw sollicitatievaardigheden zullen aangescherpt worden, zodat jij vol zelfvertrouwen een sollicitatiegesprek tegemoet kan gaan én die essentiële eerste goede indruk weet te maken!


Workshop – De arbeidsmarkt:

Deze laatste workshop leert je wat jouw mogelijkheden zijn na het behalen van jouw diploma. Om te voorkomen dat de vraag “Ik heb mijn diploma, wat nu?” binnenkort of over enkele jaren in jouw hoofd rondspookt, vertelt de VDAB jou wat de arbeidsmarkt je te bieden heeft én omgekeerd.